Wij verkopen enkel HOEVEPRODUCTEN dwz alle producten komen rechtstreeks van de boer. Dus geen tussenpersonen en geen stockages. Daarom moet alles op voorhand besteld worden, dit garandeert de versheid van ieder product. Wij kiezen de beste producten bij de beste boeren.

Het DOORNEHOEFLABEL staat garant voor :

  • Vlees:

    • Belgisch vlees: kwaliteitsvlees dus zeer lekker en mals Gezond en veilig vlees : voor de aanmaak van het varkens-runds-voeder wordt enkel gebruik gemaakt van de beste granen en producten die goedgekeurd zijn door het Federaal Voedselagentschap.
    • Vers vlees : woensdag geslacht, vrijdag versneden en/of verwerkt, zaterdag in uw koelkast. Voor de versnijding en verwerking van het vers vlees werken wij samen met slagerij Vandecruys in Geel. Zij werken met generatie-oude recepten en zijn bekend om hun streekproducten. Zij brengen voor ons de smaken van vroeger terug. Al het vlees wordt vacuüm verpakt. Hierdoor blijft het zijn smaak en sappigheid behouden. Het vlees droogt niet uit en blijft langer vers.
  • Groenten: de groenten worden op de boerderij direct na het oogsten gewassen, gesneden en verpakt. Dezelfde dag nog wordt alles geleverd.
  • Geschilde krielaardappelen/fritten: direct na de oogst worden de aardappelen met de modernste machines koud- geschild en de fritten gesneden, dit alles met respect voor de nodige voeselvoorschriften. Daarna wordt alles zo vlug mogelijk vacuĆ¼m verpakt. Dezelfde dag nog wordt alles geleverd.
  • Melkproducten: rijstpap en platte kaastaart wordt speciaal voor u op grootmoeders wijze gemaakt. Extra lekker, de smaak van vroeger!
  • Aardappelen: kwaliteitsaardappelen met zachtheid behandeld. Elke maandag wordt er geoogst.
  • Prijs/kwaliteit: door tussenpersonen uit te schakelen kunnen wij u een goede prijs aanbieden voor uitzonderlijke kwaliteit.

Wij werken enkel op bestelling, hierover vindt u meer informatie op de Bestellen pagina.

Het winkeltje Het winkeltje Het winkeltje Het winkeltje Het winkeltje