Wij zijn Francis en Rosita Peeters-Peetermans. Wij wonen samen met onze 2 kinderen op de DOORNEHOEF in de Doornestraat 68/1 te Noorderwijk.

Wij hebben altijd een gesloten varkensbedrijf gehad dwz dat de biggetjes bij ons geboren werden en met de beste zorgen en de beste voeding grootgebracht werden. In juni 2011 zijn wij gestart met de thuisverkoop van ons eigen gekweekt vlees. In september 2011 zijn wij gestart met de verkoop van ons vlees in vleesautomaten. Wij zijn zeer trots dat wij de eerste in de wereld zijn met deze manier van vleesverkoop. In ons achterhoofd maakten wij reeds plannen om een eigen “Doornehoef-label” te creëren .In augustus 2012 kregen wij dan de kans om een bestaande groothandel over te nemen. Om ons “Doornehoeflabel” werkelijkheid te maken zochten wij collega-boeren wiens producten wij mede aan de man konden brengen. Door het vele bijkomende werk bleek varkensboer-verkoper slecht te combineren en hebben wij beslist om ook de kweek van ons varkensvlees over te laten aan collega’s.

Ons doel is om alle landbouwproducten : vlees, groenten, aardappelen, fruit, melkproducten,… zo vlug mogelijk van de boer tot bij de klant te brengen. De moderne boer levert een perfect kwaliteitsproduct af dat voldoet aan alle voedselveiligheidsnormen, wij zorgen ervoor dat dit eetbare goud perfect afgeleverd wordt. Tot onze klanten behoren momenteel : restaurants, frituren, particulieren, buurtwinkels en zelfs een rusthuis.

Wij vinden het even belangrijk als u dat er zorg gedragen wordt voor uw voedsel en dat je weet waar je voedsel vandaan komt.

Onze leuze is WEET WAT JE EET en EET BELGISCH !

Ons gezin